A szem a lélek tükre...De mi a lélek szeme?

Leírom néha

Leírom néha

mission impossible

2008. március 12. - cincinnatusz


Júlcsi végzetes hibát vétett...
Nálunk hagyta az egyik felsőjét pár hónapja és ráadásul a felső emeleten, ami köztudottan Mazsi (a vadászgörényem) felségterülete. Bármi, ami kisebb 1m-szer 1 m-nél, lehetetlen megtalálni azóta, amióta Mazsi a saját szájíze szerint átrendezte. Pl. bármi, ami befért, az már rég a szekrény mögött van a bugyitól, a kávésbögén keresztül a fogkeféig. Az akcióhoz azonban minden előrejelzés és kétely ellenére Júlcsi görcsösen ragaszkodott:

JÚLCSI:
Bagoly hívja Solymot...ha meg van a cucc csipogj! Az éj leple alatt is akár... Vetted? Vége...
ÉN:
Sólyom hívja Baglyot...vétel... Sólyomnak jó szaglása van a hallás látására. Az egy darab női kiegészítőt felkutatja, személyi sérülésének kockázata mellett, élete árán is megvédi és biztonságba helyezi következő utasításig. Az akció sikerességét csak Bagoly, Sólyomba vetett maradéktalan hite biztosíthatja.
Jelentés vége...

A felső nem lett meg  ...


(Az életem nője, az pont olyan, mint te...)

A bejegyzés trackback címe:

https://cincinnatus.blog.hu/api/trackback/id/tr41023902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása